Blogpost: Henry de Hoon

Drielandentrilogie als ebooks

Vanaf deze week zijn de drie delen van de Drielandentrilogie Drielandenmoord, Moorddate en Moord op Recept oook als ebook verkrijgbaar bij de webwinkels.

De boeken zijn los van elkaar te lezen en te verkrijgen.

Drielandenmoord speelt zich af aan de Belgische kant van Vaals, Moorddate in Vijlen en Moord op Recept in Aken. Inspecteur Vriens van de recherche Vaals lost de internationale zaken op.


Henry de Hoon (1959) studeerde in 1985 af als pianist aan het conservatorium te Maastricht en is werkzaam bij een ROC in Heerlen. Als columnist werkt hij regelmatig mee aan het L1 programma Limburgs Land.
In 2001 publiceerde Henry zijn debuutroman ‘Blauwdruk’. Daarna volgde ‘De Pont’(2004) en ‘Dood Vermogen’(2008), dat genomineerd werd voor de Diamanten Kogel en vier sterren op Crimezone kreeg.

In 2010 verscheen ‘Drielandenmoord’, het eerste deel van een Euregionale misdaadtrilogie, waarin inspecteur Tom Vriens van de recherche Vaals misdaden in de grensstreek oplost. ‘Drielandenmoord speelt zich aan Belgische zijde van de grens af. Het tweede deel, ‘Moorddate’(2012) speelt in Vijlen, en kreeg een goede recensie in De Telegraaf (3,5 ster). 'Drielandenmoord' als 'Moorddate' werden met drie sterren beoordeeld op Crimezone. Het derde deel van de trilogie, ‘Moord op Recept’, werd 12 oktober 2014 gepresenteerd en speelt zich voornamelijk in Aken af.Lees verder op mijn site

Reacties op: Drielandentrilogie als ebooks

Gesponsorde boeken