Blogpost: Cheen

Druk druk druk

Goede avond allemaal,
Vandaag 06-02-2019 was het een drukke dag voor mij. Ik moest een heleboel dingetjes doen/regelen en had totaal geen tijd om eventjes te zitten. Moest maar doorgaan en doorgaan. Hoe het me is gelukt om überhaupt iets te lezen, is me een raadsel en een wonder in 1. Gisteren was er geen blog en daar was totaal geen rede voor. Deze luiaard had er geen zin in, dus ik vermeld hierin ook nog even wat ik gisteren heb gelezen.

Het boek van 05-02-2019:
(Verder gegaan) 155 blz gelezen uit het e-book Tower of dawn van Sarah J. Maas  (uitgelezen.)

Van het e-book Tower of dawn ga ik geen recensie schrijven (priveboek), maar kan wel vertellen dat ik ervan genoten heb. Hoewel ik wel vond dat het beetje informatie dat heel erg belangrijk was gewoon in de andere boeken verwerkt had kunnen worden, i.p.v. een heel eigen boek eraan toewijden.

De boeken van 06-02-2019:
(Begonnen) 50 blz gelezen uit het e-book Kingdom of ash van Sarah J. Maas.
(Verder gegaan) 15 blz gelezen uit het boek Zo ben ik nu eenmaal van Willem van der Does en ben daarmee nu op blz 30.

En dan zijn we aangekomen bij het laatste boek van de Throne of glass serie. Het is een joekel, maar ik ga dagelijks maar 50 blz uit het boek lezen. Wil het namelijk nog even rekken en nog geen afscheid van de serie nemen. Kan ik tegelijk ook even tijd nemen voor andere boeken zoals voor mijn reading challenge 2019. 

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Druk druk druk

Gesponsorde boeken