Blogpost: Roos Metselaar

Drukte in mijn boekenbrein

Al die boeken die ik wil lezen! Op het moment wordt het me even een beetje te veel. Nadat ik vorige week Suicide Notes heb uitgelezen, ben ik ondertussen al in twee andere boeken begonnen en weer gestopt: echt helemaal niets voor mij! Meestal kom ik uiteindelijk wel door een boek heen. Maar het eerste boek waar ik in begon, namelijk Tamar, was voor mij echt te langdradig. De spanning kwam er maar niet in en na lang twijfelen heb ik toch besloten in een nieuw boek te beginnen. Waarna ik voor de tweede keer begon met het lezen van Vlam, één van mijn lievelingsboeken die ik eerder al een keer heb uitgelezen. Ook hier kon ik echter even helemaal niet inkomen. En nu heb ik dan eindelijk het perfecte boek voor mijn stemming gevonden: Het Onzichtbare Geluk Van Andere Mensen. Nadat ik de eerste paar regels had gelezen, was ik meteen verkocht en nu zit ik weer heerlijk in mijn boek. Soms is het een beetje zoeken, maar uiteindelijk is het perfecte boek gelukkig altijd te vinden!

Reacties op: Drukte in mijn boekenbrein

Gesponsorde boeken