Blogpost: Jess

e-reader struggles

03-03-2016 door Jess 3 reacties
Nog niet zo lang geleden heb ik een e-reader gekregen van mijn moeder. Vandaag besloot ik hem eindelijk te installeren op mijn pc zodat ik e-books kan kopen en deze makkelijk op dat apperaatje kan plaatsen. Wat een gedoe. Ik ben een hele middag bezig geweest geloof ik haha. Maar desondanks ben ik super blij met dat ding. Ik kan ook niet wachten tot ik De Bazaar van Boze Dromen uit heb van Stephen King, zodat ik mijn volgende book op de e-reader kan lezen.

Al twijfel ik wel of ik niet al zal switchen... Een aantal verhalen in De Bazaar hebben me erg geintrigeerd maar ik moet zeggen dat ik me er nu doorheen worstel. Ik wissel vaak af van soort boek. Lees ik eerst Stephen King, lees ik bijvoorbeeld daarna even een luchtige chicklit. Nu heb ik al 10 Stephen Kings achter elkaar gelezen en mijn brein smeekt om iets luchtigs momenteel! (niet dat het niet goed is hoor, integendeel, maar afwisseling is met mijn ADD-brein heel erg en erg vaak nodig!) Maar ik ben ook niet echt een opgever... wat een struggles! 

Maar ik ben echt heel erg blij met de e-reader. Het is een Kobo, volgens mij één van de eerste soorten, en hij is lekker licht. Mooie paarse achterkant, waardoor ik geen hoesje eromheen wil. Jammer dat het beeld zwart/wit is maar volgens mij is kleur pas net ontdekt in de werelden van de e-readers! Helaas geen UR wereld gevonden zoals in het verhaal van King wat ik net heb uitgelezen. Maar misschien moet ik blij zijn dat ik geen UR heb op mijn Kobo ;-). 

Mijn overgang is begonnen. Drie/kwart van de inhoud van mijn boekenkast heb ik gekregen van één van mijn beste vriendinnen. Dus dat worden allemaal nieuwe e-books kopen! Niet wat ik al heb. Ik kan gewoon nog echt geen afstand doen van de tastbare, heerlijk geurende, zware boeken die nu nog in mijn kast staan. Maar ik denk wel dat ik langzamerhand helemaal overga. Zo'n e-reader is ideaal op een hele hoop vlakken en we moeten er toch aan geloven om met onze tijd mee te gaan, dus waarom ook niet! 

Reacties op: e-reader struggles

Gesponsorde boeken