Blogpost: Nanda Roep

Echte-man vs de lijsjtes-man

(Enige desillusie hoort ook bij het leven. Sorry John Irving, mijn lijstjes-man, ik heb er toch maar een blogje aan gewijd.)

Er zijn toch mensen die de naam van een beroemdheid op een lijstje hebben, met wie ze seks mogen hebben terwijl ze getrouwd zijn met een gewone sterveling?
Nou, ik had dus twéé namen op mijn lijstje.Het ging niet om de meest sexy beroemdheden, twintig jaar gelee al niet, dus mijn vrienden deden er graag een beetje lacherig over. Eén van die namen was de Amerikaanse schrijver John Irving. Hij was nu bejaard, maar belangrijker: hij was in het land. (De andere was Bram Vermeulen, die tot mijn verdriet enkele jaren terug plotseling overleed.) 

Inmiddels ben ik al jaren met een cabaretier/schrijver die nota bene soms zelf op zulke lijstjes  opduikt. Nu wilde het toeval dat mijn echte-man en mijn lijstjes-man op dezelfde avond een interview gaven. Ik had kaartjes voor de ene (John Irving, 21 januari bij BorderKitchen) en 'oortjes' voor de andere (Silvester Zwaneveld, diezelfde avond op maarliefs twee NPO-zenders).

..lees verder op website...

Lees verder op mijn site

Reacties op: Echte-man vs de lijsjtes-man

Gesponsorde boeken