Een beetje moe

28-12-2018 6 reacties
Goede avond allemaal,
Vandaag 28-12-2018 vond m'n moeder het een goed idee om naar de kapper te gaan. Ik als goede dochter reis dan met haar mee om de kringloop onveilig te maken terwijl zij haar haren laat knippen. Nou ik kwam van een koude kermis thuis (letterlijk, het was koud buiten) en het bleek dat het niet zo'n goed idee was om vlak na kerst de kringloop te bezoeken. De meeste schappen waren leeg en was binnen 10 minuten weer buiten. Nu ben ik niet met lege handen naar huis gegaan, maar ik had toch wel wat anders verwacht (waaaaaaah.)

Kringloophaul:
Schuitje varen van M.J. Arlidge.
Een figuur van Bubbles (Powerpuff girls).

Schuitje varen is eigenlijk een e-book, maar er was een tijdelijke actie dat je er een fysiek exemplaar van kon krijgen. Degene die ik al had, heeft mooiere dagen gezien, dus ik kon deze niet laten liggen. En ik was heel erg blij dat ik het figuurtje van Bubbles vond, Powerpuff girls is een deel van mijn jeugd : )

Het boek van 28-12-2018:
(Verder gegaan) 60 blz gelezen uit het boek Wie niet weg is van M.J. Arlidge en ben daarmee nu op blz 210.

Was eigenlijk van plan om meer te lezen vandaag, maar ik was een beetje moe (kerst, teveel gegeten enz.) Morgen weer een nieuwe dag vol leesplezier!

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Een beetje moe

Gesponsorde boeken