Een beetje zon

Goede avond allemaal,
Vandaag 26-03-2019 was er een klein zonnetje bij mij in het dorp. Nu niet te enthousiast worden, het was alsnog koud en de zon was binnen 4 uur weer weg (vooral waar ik woon is veel wind en regen.) Op de dagelijkse dingetjes na heb ik niet veel bijzonders gedaan, dus ga ik gelijk maar vertellen wat en hoeveel ik heb gelezen.

Mijn Reading Challenge 2019:
Kan weer een categorie afvinken, namelijk XXL challenge: Lees een boek tussen de 200 en 299 blz. Ik heb ook gelijk een recensie van het boek Een duister koor geschreven en die kan je vinden op m'n pagina. Gelijk weer doorgegaan naar de volgende categorie en dat is geworden Mei: Lees een boek met een link met de actualiteit. Ik ga deze categorie heel ruim nemen, want ik heb het boek Vlucht van Blake Crouch gekozen. Films/series met een apocalypsthema zie je nu in de krant/nieuws/internet, het is het gesprek van de dag (voor mij dan.)

(Verder gegaan) 77 blz gelezen uit het boek Een duister koor van Sophie Hannah (uitgelezen.)
(Begonnen) 70 blz gelezen uit het boek Vlucht van Blake Crouch.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Een beetje zon

Gesponsorde boeken