Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een beslissing

Goede avond allemaal,
Vandaag 07-09-2018 heb ik weer lekker een boekje open geslagen. Ben begonnen in een boek en heb datzelfde boek ook nog uitgelezen. Ook nog verder gegaan in een ander boek en heb de beslissing genomen om te wachten met de grote boekbestelling die ik van plan was te maken. Over een paar maanden is er in de buurt een boekenfestijn. Vorig jaar was dat voor het eerst in de buurt van mijn woonplaats en ik heb ervan genoten. Ben van plan om een aardige stapel dan mee te nemen en daarna is het kerst (dan komt er nog een stapel bij), dus ik wacht wel even met mijn grote bestelling (heb denk ik wel genoeg te lezen rond die tijd.) Heb ook nog m'n boekenlijst/TBR aangepast en bijgevuld (het is maar een Word document, niks bijzonders, maar zo hou ik het voor mezelf makkelijk bij.)

De boeken van 07-09-2018:
(Begonnen) 220 blz gelezen uit het boek Brave new world van Aldous Huxley (uitgelezen.)
(Verder gegaan) 10 blz gelezen uit het boek Huiver van Maggie Stiefvater en ben daarmee nu op blz 145.

Vandaag 230 blz opgegeten. Van het boek Brave new world komt geen recensie en ben eindelijk weer eens verder gegaan met Huiver. Het is een makkelijk boek waar je zo weer in kan springen, dus er is niks aan de hand. Geniet er gewoon wat langer van : )

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Een beslissing