Een challenge voor Sans minibieb

Hoi,

Wat leuk dat je mijn blog komt lezen. Ik ben Sandra en ik heb me aangemeld voor de reading challenge. Niet alleen om mezelf een leesdoel te stellen in 2016 maar ook omdat ik een minibieb heb.

Ik ben vanaf jongs af aan al gek op lezen. Hele stapels boeken heb ik verslonden. Mijn boekenkasten puilen dan ook uit. 

De laatste tijd rij ik door een klein plaatsje en daar staat een hele grote boekenkast aan de weg die vol staat met boeken. Je kan er boeken ruilen en meenemen. Dat vond ik zo'n gaaf idee dat ik eens ben gaan snuffelen op internet en zo ben ik op de site www.minibieb.nl terecht gekomen. 

De minibieb is jaren geleden in Amerika ontstaan en is inmiddels over de hele wereld versprijdt. Het idee is dat iedereen boeken kan lenen of ruilen uit jouw bieb en daardoor gratis een boek kan lezen. Ik gun het iedereen om even in een hele andere wereld te komen door helemaal in een boek op te kunnen gaan. Mijn bieb bestaat nog maar 2 maanden, maar ik vind het zo ontzettend leuk.

Daarom wil ik ook meedoen in de joker categorie voor de Reading Challenge. Op mijn facebook pagina zal ik daarom regelmatig updates plaatsen over boeken die in de bieb staan en in een categorie voor de chalenge vallen.

Ik wens iedereen een fantastische leeservaring toe dit jaar!

Lees verder op mijn site

Reacties op: Een challenge voor Sans minibieb

Gesponsorde boeken