Thijs Landman Auteur

Blogpost: Thijs Landman

Een droom die uitkomt: Mijn eigen boek

Hallo allemaal!

Ik kijk nu al een aantal weken mee op Hebban en de community komt op mij heel vriendelijk en behulpzaam over. Daarom heb ik besloten om een eigen account aan te maken. Deze blogpost wil ik gebruiken om mezelf even netjes voor te stellen. Ik ben Thijs Landman. Naast mijn werkzaamheden als arts-promovendus heb ik tal van hobby's zoals boogschieten, crossfit en series/films kijken. Echter, mijn oudste en belangrijkste hobby is datgene wat mij verbindt met alle anderen hier op Hebban: Het lezen (en sinds kort schrijven) van boeken. 

Vanaf jongs af aan lees ik al heel veel boeken en ik denk dat ik ongeveer tien jaar oud was toen ik voor het eerst begon aan een eigen boek; daarmee ben ik uiteindelijk nooit verder gekomen dan hoofdstuk twee. Toch bleef het altijd een grote droom om ooit mijn eigen boek te schrijven en uit te geven. Ongeveer 1,5 jaar geleden heb ik dit opnieuw opgepakt en heb ik de eerste woorden op papier gezet. Het begon eigenlijk als een hobbyproject, maar liep al snel uit de hand. In augustus 2020 was het dan eindelijk zo ver! Ik heb mijn eigen boek uitgegeven. 

In het boek getiteld "Connectie" heb ik zoveel mogelijk van mijn eigen ervaringen in de medische praktijk geprobeerd te vertalen naar een psychologische thriller. Mijn doel was om niet een "standaard thriller" te schrijven, maar de lezer echt uit te dagen en aan het denken te zetten. Tot nu toe heb ik veel positieve reacties gekregen op het boek en lijkt het erop dat ik geslaagd ben in mijn missie. 

Ben jij ook benieuwd naar mijn boek? Klik dan vooral door! Mijn boek is te bestellen via de boekhandel of via boekenbestellen (via de knop hieronder). Als jullie feedback of opmerkingen hebben, dan hoor ik dat uiteraard heel graag.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Een droom die uitkomt: Mijn eigen boek

Connectie - Thijs Landman Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken