Een favoriet boek erbij

25-04-2019 3 reacties
Goede avond allemaal,
Vandaag 25-04-2019 ben ik er weer na een paar daagjes afwezig te zijn. Ik had het onverwacht druk en had even geen tijd om te lezen of om even iets te schrijven. Maar vandaag ben ik er weer (yay!) Heb lekker gelezen, heb erover nagedacht om toch aan een bullet journal te beginnen (iemand nog tips?) en ik ga morgen lekker winkelen. Meer heb ik niet te vertellen (haha.)

Het privéboek van 25-04-2019:
(Verder gegaan) 10 blz gelezen uit het boek Een ander leven van Per Olov Enquist en ben daarmee nu op blz 110.

Mijn Reading Challenge 2019:
Kan de categorie Juni: Lees een debuut of een doorbraakboek van een Nederlandse of Vlaamse auteur afvinken. Heb heel erg genoten van De tattooverzamelaar en het boek behoord zeker tot mijn favorieten. De recensie is al geschreven, maar heb vandaag geen tijd meer om het te plaatsen. Zal het daarom morgen doen wanneer ik terug ben van het winkelen. Ik kijk morgen wel welke categorie ik hierna wil gaan doen.

(Verder gegaan) 117 blz gelezen uit het e-book De tattooverzamelaar van Alison Belsham (uitgelezen.)

Fijne avond allemaal,

Cheen  

Reacties op: Een favoriet boek erbij

Gesponsorde boeken