Een fout in het boek

Goede avond allemaal,
Vandaag 16-04-2019 heb ik niet zoveel om te vertellen. Was weer een normale dag vol met de normale dingetjes. Heb niet echt nagedacht in welk nieuw boek ik vandaag wilde beginnen. Werkelijk maar wat van de stapel gepakt en ben begonnen met lezen in Wij waren hier van Karen Thompson Walker. Kom ik erachter dat de paginanummering niet goed is en dat een paar bladzijdes van het verhaal er voor een tweede keer inzitten. Dit boek had ik gekocht op Boekenfestijn, zou het daarom daar verkocht worden, vanwege de fouten? (We zullen het nooit weten.)

Het privéboek van 16-04-2019:
(Begonnen) 140 blz gelezen uit het boek Wij waren hier van Karen Thompson Walker.

Mijn Reading Challenge 2019:
Bezig met de categorie Juli: Lees een waargebeurd verhaal. Dit boek is echt een mis voor mij en kan niet wachten tot ik het uit heb (kan ik aan een ander boek beginnen.) Soms kom je er inderdaad achter dat het boek niks voor je is, heb hem denk ik in dit tempo aan het einde van de week uit

(Verder gegaan) 10 blz gelezen uit het bookazine Het oude huis van Sarah McCoy en ben daarmee nu op blz 65.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Een fout in het boek

Gesponsorde boeken