Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Norman Jansen Auteur

Blogpost: Norman Jansen

Een gemakkelijke prooi

22-05-2020 door Norman Jansen 2 reacties
Heerlijk, alles lijkt voorspoedig te verlopen. De titel is bekend, zo ook het ISBN nummer en nu hebben we ook een cover gereed voor mijn allernieuwste roman.

Wat vinden jullie van de cover en de flaptekst?  Wekt dat voldoende interesse?  Laat gerust weten. 

Ze kennen elkaar niet, wonen duizenden kilometers bij elkaar vandaan, maar Thiemo en Youssef hebben meer met elkaar gemeen dan ze lief is. Afkomstig uit verschillende culturen en met totaal andere achtergronden nemen deze jongens onbedoeld de verkeerde beslissingen.
Het gevolg is vernedering en mensonwaardige gebeurtenissen. Ongewild komen zij terecht in de keiharde wereld van de georganiseerde misdaad, krijgen te maken met geweld, verleiding, en sextortion. Er ontstaan levensgevaarlijke situaties en hun lot lijkt bezegeld.
Gebaseerd op waargebeurde feiten geeft de nieuwste roman van Norman Jansen een indrukwekkend en wellicht schokkend inzicht in het leven van minderjarige slachtoffers van mensenhandel.

25e40e97f2b4641ee1411e7bb0ec65f9.jpeg

Lees verder op mijn site

Reacties op: Een gemakkelijke prooi