Petra Spark Auteur

Blogpost: Petra Spark

Een hartverwarmend berichtje

03-05-2019 door Petra Spark 2 reacties
a505060caf77b9442d459248b2e9a602.jpg
Dit bericht verscheen eergisteren op mijn Facebookpagina nadat ik een leesfragment op de buitenwereld had losgelaten. Dat deed deugd, want het zijn spannende tijden. De gevreesde boekpresentatie is intussen achter de rug, de eerste signeersessie is afgewerkt. Ik heb me nog nooit zo moe gevoeld. Is het omdat de stress naar de aanloop van een nieuw boek – Werden alle redactionele wijzigingen doorgevoerd? Verschijnt het wel op tijd? Zal het er visueel mooi uitzien? – eindelijk gevallen is? Of is het omdat ik me afvraag wanneer de eerste slechte recensie verschijnt en uit hoeveel leden het kritische legertje muggenzifters zal bestaan? Tja, dat er op dit eigenste moment messen worden geslepen is een feit. Dat is het lot van elke auteur. Maar stiekem hoop ik toch dat ik de harten van een aantal liefhebbers zal stelen. Stiekem hoop ik dat ik erop ben vooruitgegaan in vergelijking met mijn vorige boek. De lezers en de toekomst zullen het uitwijzen…
PS: Op deze blog kan je de proloog lezen van ‘Eén kans op zes’:https://petrasparkblog.files.wordpress.com/2019/04/klik-hier.pdf


Reacties op: Een hartverwarmend berichtje

Gesponsorde boeken