Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×
    Liesbeth Jochemsen Auteur

Blogpost: Liesbeth Jochemsen

Een kleine geschiedenis

Ruim een jaar geleden besloot ik om een website met daarop een blog bij te gaan houden. Na enig zoeken koos ik voor wordpress, vooral vanwege het gebruiksgemak.  De reden dat ik koos voor bloggen was het vergroten van mijn (online) zichtbaarheid als schrijver en het meer in contact komen met lezers en andere schrijvers. Wat dat betreft is mijn missie geslaagd. De afgelopen maanden kreeg ik vele likes en mooie, eerlijke en hartverwarmende reacties. Natuurlijk is zoveel mogelijk likes vergaren geen doel op zich, het is echter wel een indicatie van mijn bereik.
In het begin was ik nog erg op zoek naar structuur en regelmaat. Ik blogde bijvoorbeeld zeer onregelmatig. Soms drie keer in de week en soms een maand helemaal niet. Inmiddels heb ik daar regelmaat in aangebracht en kun je iedere dinsdag een nieuw bericht vinden. Momenteel loopt er een onregelmatige serie over de gesigneerde boeken die ik heb. Ook plaats ik af en toe een leeservaring: wat vond ik van een boek dat ik las? Ik weet dat andere bloggers daar meer structuur in hebben. De onderwerpen waar zij over bloggen komen volgens een vast roulatieschema steeds weer terug. Aan de ene kant lijkt mij dat ook wel iets om te doen. Als lezer weet je dan beter waar je aan toe bent. Aan de andere kant vind ik de vrijheid die ik nu heb erg waardevol. Maar wie weet, verandert dit in de toekomst.
Wat zeker niet zal veranderen, is de blog op dinsdag. Ik hoop dat je nog heel vaak mijn berichten zult lezen. En heb je zelf een blog of website? Dan ben ik ook nieuwsgierig naar wat jij te melden hebt.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Een kleine geschiedenis