Patty van Delft Auteur

Blogpost: Patty van Delft

Een Onbreekbare Band - Blogtour!

De blogtour voor Een Onbreekbare Band is bijna afgelopen en wat was het leuk! Voor mij als schrijfster was het de eerste keer dat ik een blogtour deed en ik vond het dan ook ontzettend spannend. Wat zouden bloggers vinden van dit verhaal dat zich 330 jaar voor de trilogie afspeelt? En zou het boek ook lezers kunnen bekoren die nog niet eerder kennis hadden gemaakt met de wereld van Drägan Duma? 

7b1fccebc67481f2352bbaaec55d2877.jpgVoor een auteur blijft dat toch 1 van de engste momenten: wachten op de eerste recensies. Zeker als je het waagd om een prequel te schrijven die geen van de karakters bevat waar je lezers zo enthousiast over zijn en je het ook nog waagt bloggers uit te nodigen voor de tour die nog nooit een boek van je gelezen hebben. (Ik maak het mezelf graag makkelijk ;) )


Gelukkig bleek al snel dat ik me niet druk had hoeven maken, de bloggers waren stuk voor stuk enthousiast en hebben prachtige recensies geschreven en mooie foto's gemaakt! :)


(Deze kun je terugvinden op mijn site, er loopt nog een win-actie!)

Tussendoor kreeg Een Onbreekbare Band ook nog een mooie recensie van de Stephen King Fanclub en kon het helemaal niet meer stuk.

Al met al een zeer geslaagde blogtour en zeker voor herhaling vatbaar! :)


Nu lekker even nagenieten en dan weer vollop aan de slag met een nieuw verhaal.
171aa87a3a033018a3688da526b9b932.jpg

Lees verder op mijn site

Reacties op: Een Onbreekbare Band - Blogtour!

Gesponsorde boeken