Blogpost: Bwareman

Een rustig dagje

Vandaag een rustig dagje gehouden. Ik heb wel wat geknutseld aan mijn website maar de griep is nog niet helemaal over  Morgen ontmoet ik 2 dames die mij willen ontmoeten  Deze dames werken bij een instelling voor dak en thuislozen en mensen met verslavingsproblematiek. Word een spannende dag dus morgen  Vandaag ontdekte ik ook dat het krantenartikel uit het AD ook al in andere regio's is geplaatst. Ook heb ik vandaag contact gehad met hello gorgeous. Morgen hebben ze vergadering op de redactie en dan proberen ze om mijn boek in het volgende magazine te krijgen  
Aan publiciteit dus geen gebrek  Jammer dat ik zelf zo weinig kan ondernemen maar op deze manier gaat het prima. Het enige waar ik nu rustig op moet wachten is op het grote publiek. Misschien dat mijn boek dan echt gaat verkopen  Als dat gebeurt kan ik meer proberen te doen. Nu kan ik zelf mijn boek niet eens kopen  Zou toch fijn zijn als ik mijn eigen boek kon aanschaffen. Maar goed mijn eerste doel is bereikt  Dit was ook eigenlijk mijn enige doel  Openheid over hiv en accepteren van andere mensen  Als we dat nou eens met zijn allen zouden doen dan zou er zoveel minder problemen zijn.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Een rustig dagje

Gesponsorde boeken