Blogpost: poreltje

een schoonheid die niet verdwijnt

Een hele leuke serie die ik nu ga bespreken. De Harvey Houses vormen een groot onderdeel van de geschiedenis van Amerika. Vrouwen werkten als Harvey girl omdat ze dan een baan hadden die goed betaald was en vaak mochten ze ook nog reizen! Meisjes die het thuis niet naar de zin hadden namen vaak hun toevlucht in dit werk. Karen Wittemeyer heeft een heel aardig concept ontdekt in deze serie van ongeveer 5 boeken waarvan ik alleen deze nog maar gelezen heb. Omdat ik zelf ook schrijf denk ik er aan om het ook zo te doen. Maar ik moet nog even wat meer uitleggen wat ik bedoel.

Lees verder op mijn site

Reacties op: een schoonheid die niet verdwijnt

Een schoonheid die niet verdwijnt - Karen Witemeyer Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken