Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Een topdag

Goede avond allemaal,
Vandaag 01-09-2018 heb ik een topdag gehad wat betreft lezen. Een stapel nieuwe boeken blazen gewoon nieuw leven in mij. Heb vandaag 1 boek uitgelezen en ben verder gegaan met 2 boeken waar ik al in was begonnen. Voor iemand die nog maar net uit een readingslump is gekomen, is dit geweldig.

De boeken van 01-09-2018:
86 blz gelezen uit het boek Being there van Jerzy Kosinski en daarmee ook uitgelezen (ben vandaag met dit boek begonnen en heb het in 1 ruk uitgelezen.) Van dit boek komt geen recensie (sommige boeken schrijf ik wel over en sommige wil ik lekker voor mezelf houden, zoals deze.)
10 blz gelezen uit het e-book Saturnusplein 3 van Josha Zwaan en ben daarmee nu op blz 140. Beetje bij beetje wandel ik door dit boek.
20 blz gelezen uit het boek Huiver van Maggie Stiefvater en ben daarmee nu op blz 100. 

Mensen die vaker mijn blogs lezen, hebben misschien gezien dat deze blog er wat anders uitziet (dat klopt.) Ik ben een beetje aan het experimenteren, even kijken welke stijl ik nou leuker vind.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Een topdag