Blogpost: Cheen

Een tweede kans

Goede avond allemaal,
Vandaag 31-07-2018 heb ik 100 blz gelezen uit het e-book Het dodenhuis van Sarah Pinborough. Een paar maanden geleden heb ik het boek 13 minuten van haar gelezen en ik vond dat boek echt slecht. Toen ik las waar Het dodenhuis overging, wilde ik haar een tweede kans geven. Ben nu halverwege het e-book en ik kan je zeggen dat Het dodenhuis beter is dan 13 minuten, maar nog steeds zijn er wat dingen mis mee. Ik lees het e-book wel uit, maar kan je vertellen dat Sarah Pinborough en ik geen goede match zijn. Persoonlijk vind ik dat deze 2 boeken van haar wel geschikt zijn voor 12 jarigen die hun eerste thriller lezen, maar niet voor een 23 jarige horrorfanaat die sinds haar 5de thriller/horrorfilms kijkt en extreem leest sinds haar 9de (yup, was er vroeg bij.)

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Een tweede kans

Gesponsorde boeken