Blogpost: Vanessa Gerard

Een update over Hannelore

Je kent dit boek wel? Het is een heftig boek. Sipke Vrieswijk is een psychopaat; Dat noem ik in plaats van valse profeet, of voorganger, of leider, en dergelijke. Zo heftig dat ik tussendoor pauze nodig had om even adem te halen. Op de derde pagina van de eerste hoofdstuk stopte ik even omdat de tekst me herinnerde aan de gemeente waar ik jarenlang in had gezeten. De tekst gaat over de manier hoe Gemeente Gods bad; Ze gebruikten dezelfde woorden. Het voelde alsof mijn leven verteld werd door de schrijver.

Het boek vertelt niet alleen over Hannelore en haar familie, maar ook over al de leden van Gemeente Gods; Wat zij van de profeet moesten doen, wat er is gebeurd en vooral wat de profeet heeft gedaan.

Terwijl het verhaal over sekte en false profeten niet nieuws voor me is, blijft het verhaal over Hannelore en al de leden van Gemeente Gods  ontroerend.

Op mijn weblog (link hieronder) heb ik ietsje meer uitgebreid geschreven hierover. Als je het boek graag wilt lezen maar geen spoiler wil, dan kun je de link beter niet opklikken. Maar als je toch benieuwd bent....

Lees verder op mijn site

Reacties op: Een update over Hannelore

Gesponsorde boeken