Blogpost: Leeslampje

Eerste blog + vragen interview

24-06-2015 door Leeslampje 1 reactie
Ik heb geen idee hoe ik moet beginnen, aangezien ik nog nooit eerder een blog heb geschreven. Maar ze zeggen dat alle nieuwe dingen spannend zijn. Je kunt er alleen maar van leren.

Via hier, op Hebban.nl, kwam ik op een winactie. Voor de winactie moest je een blog schrijven over welke vragen je aan een schrijver zou willen stellen tijdens een interview. Ik heb gekozen voor de schrijver James Dasher en dan speciaal over het boek 'De labyrintrenner'. Ik heb het boek helaas nog niet mogen lezen, maar heb de verfilming wel gezien.

In het artikel wordt gevraagd om de journastilieke w`s te gebruiken, wie-wat-waar-wanneer-waarom.

Wie: Wie heeft het onderwerp van het boek bedacht, heb je dit  zelf bedacht of zijn er meerdere mensen?
Wat: Wat heeft de doorslag gegeven om het boek te laten verfilmen?
Waar: Waar heb je het boek geschreven? Was het als maar thuis of ook onderweg?
Wanneer: Wanneer heb je het eerste woord voor dit boek op papier gezet?
Waarom: Waarom heeft het boek/de film een open einde?

Reacties op: Eerste blog + vragen interview

Gesponsorde boeken