Blogpost: Evie

Eerste Engelse boek voor dit jaar

Boek 4 voor dit jaar. Eentje in het Engels dit keer. Jammer genoeg kan ik dit hier op Hebban niet invoeren in mijn reading challenge, waardoor de % in mijn balk niet meer gaat kloppen. Ik stond op 6% en kom dus nu op 8%. Na 11 dagen in het nieuwe jaar vind ik dit best al goed gedaan. En het geeft hoop dat ik mijn doel gemakkelijk ga halen. Wat lees ik? Oblivian van Jennifer L Armentrout. Een spinoff van de Lux serie. Deze serie leerde ik vorig jaar kennen en heb ik in 1 ruk uitgelezen (5 boeken). Dit is nu terug het 1e boek, maar dan door de ogen van Daemon, de mannelijke versie van het verhaal. Ik ben benieuwd of ik het even leuk ga vinden als ik de oorspronkelijke serie vond. 

Reacties op: Eerste Engelse boek voor dit jaar

Gesponsorde boeken