Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Blogpost: Tessa

Eerste ideeën...

Gister al een aantal boeken uitgezocht die ik zou willen lezen voor de Hebban Reading Challenge. Vandaag heb ik ze op de site toegevoegd aan de boekenplank. Ik zal ze vast niet allemaal gaan lezen, de uiteindelijke keuze kan heel anders worden, maar het helpt me vast om op ideeën te komen. Bovendien is het altijd leuk om je te verdiepen in boeken die je mogelijk ooit gaat lezen.

Er nog een heleboel categorieën waar ik nog niets voor heb verzonnen. Soms omdat de keuze gewoon zo enorm is dat ik nog niet kan kiezen (een detective, een boek van een Scandinavische auteur). Maar die komen in de loop van het jaar vanzelf wel goed. Maar er zijn ook categorien waar ik echt niets mee heb. Een grafische roman (nog nooit een gelezen), een boek van een selfpubber (wist niet eens wat het was), een magisch boek (absoluut niet mijn genre). Dus daar heb ik wat meer tijd voor nodig, en dat worden de echte uitdagingen in deze challenge. Gelukkig heb ik nog een jaar om er over na te denken!

Reacties op: Eerste ideeën...