Einde en begin van de maand

Goede avond allemaal,
Vandaag 01-06-2019 is het het begin van een nieuwe maand, namelijk Juni. En op deze eerste dag van de maand heb ik lekker rustig aan gedaan en dingetjes voor mezelf gedaan (het was een zaterdag, dan doe ik altijd relaxed.) Gisteren was er geen blog, want ik had er eventjes geen zin in om er eentje te schrijven. Gisteren kwam namelijk de ketelman die weer lekker zand achterliet in m'n huis (schoenen vegen was blijkbaar teveel gevraagd) en de recensie van Nerds! die start klaar stond om op Hebban te gooien, was verdwenen. Hele laptop afgestruind, maar dat worddocument was nergens te vinden. Moest hem dus opnieuw gaan schrijven en had even nergens anders zin in. Ik zal in deze blog nog wel even melden wat ik gisteren gelezen heb en het lijstje van boeken die ik deze maand gelezen heb.

De boeken van mei 2019:
De magische bibliotheek van Jostein Gaarder & Klaus Hagerup,
Dert13n van Steve Cavanagh,
Incendio van Tess Gerritsen,
Het raadsel van de Regenboog van Jacques Vriens,
Ik doe niet meer mee van Jacques Vriens,
De zondares van Tess Gerritsen,
Een ander leven van Per Olov Enquist,
Zustermoord van Tess Gerritsen,
Creatief denken van Rob Eastaway,
Kom je spelen? Van M.J. Arlidge,
Nerds! Van Emilio Guzman & Thijs van Domburg.

Privéboek: 
31-05-2019: 50 blz gelezen uit het e-book Echo van Thomas Olde Heuvelt en was daarmee op blz 400.
01-06-2019: ...blz gelezen uit het e-book Echo van Thomas Olde Heuvelt (uitgelezen.)

Studieboek:
31-05-2019: 20 blz gelezen uit het boek Troost van Riekje Boswijk-Hummel en was daarmee op blz 200.
01-06-2019: 38 blz gelezen uit het boek Troost van Riekje Boswijk-Hummel (uitgelezen.)

Mijn Reading Challenge 2019:
Kan de categorie XXL challenge: Lees een boek tussen de 300 en 399 blz afvinken. Ik had een recensie klaar staan, maar die is gisteren verdwenen. Geen zorgen, ik heb hem gewoon opnieuw gemaakt en naar mijn mening is hij beter geworden. De recensie van Nerds! kan je vinden op mijn pagina. Heb genoten van het boek en geef het 4*. Weet nog niet wat de volgende categorie gaat worden.

31-05-2019: 73 blz gelezen uit het boek Nerds! van Emilio Guzman & Thijs van Domburg (uitgelezen.)

Fijne avond allemaal,

CheenReacties op: Einde en begin van de maand

Gesponsorde boeken