Anne West Auteur

Blogpost: Anne West

Eindelijk! 'Britt' is verschenen!

Soms heb je als schrijver het idee dat je heel lang op een boek moet wachten. Dat had ik een beetje bij ‘Britt’, het tweede deel van De Stadstuin serie. Natuurlijk hoefde ik echt niet langer te wachten dan anders, maar om de één of andere reden kropen de weken tot de uitgave voorbij. Dat had alles te maken met de look van ‘Britt’ en die van het eerste deel over zus Maud. Die look zou helemaal veranderen. Een aantal van jullie herinnert zich misschien nog wel de cover van het eerste deel, ook heel mooi, maar uiteindelijk bleek het toch niet te zijn wat we voor ogen hadden en het uiterlijk van de hele serie ging op de schop. En dat vond en vind ik heel spannend!

Britt en haar nieuwe look

Toen de nieuwe look van ‘Britt’ aan mij werd gepresenteerd moest ik wel even slikken. Even maar, hoor want nu ben ik er echt helemaal weg van. Ook ‘Maud’ en ‘Yara’ werden aangepast en op papier vond ik het er geweldig uitzien. Maar hoe zou het in het echt zijn? De verschijning van ‘Britt’ was extra spannend omdat tegelijkertijd ook ‘Maud’ in de nieuwe cover zou verschijnen. Dus eigenlijk zat ik op twee boeken te wachten. Voor een schrijver is één boek al zenuwslopend! Maar ze zijn er! De afgelopen dagen heb ik zowel ‘Britt’ als ‘Maud’ uitgebreid in mijn handen kunnen houden en kunnen bestuderen. Ik vind ze geweldig! De covers zijn zo vrolijk en opvallend. Ik hoop echt dat ze toekomstige lezers, jullie, gaan aanspreken.

Lezen maar!

Dus nu liggen ‘Britt’ en ‘Maud’ in de winkel. Wat lezers over de inhoud van ‘Maud’ denken wist ik al. Dat boek is heel uitgebreid besproken in de Hebban leesclub. Nu is het afwachten wat jullie van ‘Britt’ gaan vinden. Het is en blijft dus nog even spannend. Ik heb het boek in ieder geval met heel veel plezier geschreven. Dat geldt trouwens voor de hele serie. Ik ben er erg trots op en ik hoop dat het jullie veel leesplezier geeft en gewoon wat heerlijk ontspannen uurtjes op een ligstoel in je (stads)tuin. Veel leesplezier en laat me weten wat je van het boek vindt!

Lees verder op mijn site

Reacties op: Eindelijk! 'Britt' is verschenen!

Gesponsorde boeken