Norman Jansen Auteur

Blogpost: Norman Jansen

Eindelijk, de cover is gereed!

Supertrots op de definitieve cover van 'Een gemakkelijke prooi'!

Een prachtige foto van deze antieke trap; symbolisch voor de hoofdpersonen uit mijn nieuwste roman. Het was een heel proces, om samen met de uitgever en de vormgevers tot de definitieve keuze te komen. Waar komt de titel te staan, welk lettertype en welke kleuren gaan we gebruiken? En wat dacht je van de tekst op de achterflap? Verschillende keren werden conceptteksten heen en weer gezonden om uiteindelijk tot dit resultaat te komen. Ik ben er trots op! Een mooie cover dat recht doet aan het verhaal. Wederom een verhaal waarbij ik bijzondere thema's gebruik, maar ook mijn eigen ervaringen en emoties in heb verwerkt. Nog een week en dan is 'Een gemakkelijke prooi' voor iedereen verkrijgbaar.
Wat vind jij van deze cover? Ik ben benieuwd!

bcb91fb8ea7af8b5e1db8be6891de267.jpegLees verder op mijn site

Reacties op: Eindelijk, de cover is gereed!

Gesponsorde boeken