Eindelijk een beslissing

Goede avond allemaal,
Vandaag 20-01-2019 was het een lekkere zondag. Ik hoefde nergens heen, niks te doen enz. Gewoon een hele dag voor mezelf (heerlijk!) Niks bijzonders gedaan vandaag, dit is een dagelijkse update blog.
Wat betreft mijn reading challenge en de volgende categorie die ik ga aanpakken (April: Lees eens wat anders), denk ik dat ik daarvoor het boek Catwoman: Soulstealer van Sarah J. Maas ga gebruiken. Kon ook nog kiezen tussen Wonder woman: Warbringer van Leigh Bardugo en Batman: Nightwalker van Marie Lu, maar ben de laatste tijd bezig met de boeken van Sarah J. Maas en ben verslaafd (stuur hulp, heb denk ik een interventie nodig : )

Het boek van 20-01-2019:
(Verder gegaan) 150 blz gelezen uit het e-book Crown of midnight van Sarah J. Maas en ben daarmee nu op blz 300.

Yup, ik ben verslaafd aan haar boeken, want ze lezen als een trein. Moet misschien ietsje langzamer aandoen, zodat ik er langer van kan genieten. Had Crown of midnight vandaag uit kunnen lezen (hoef nog maar 30+ bladzijdes), maar m'n lichaam en hersenen konden dat niet meer aan.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Eindelijk een beslissing

Gesponsorde boeken