EngelinaFenn Auteur

Blogpost: EngelinaFenn

Eindelijk is het zo ver!

Hallo lieve lezers,

Eindelijk is het zo ver en ik kan het wel van de daken schreeuwen.
Na lang werken had ik afgelopen week mijn boek in handen. 
Wat een overweldigend gevoel is dat zeg! Gewoon onbeschrijvelijk. 
Natuurlijk hebben we er een klein feestje van gemaakt. Klein omdat het nog niet écht helemaal officieel is. 

6b1517b39524c4860b82c10c42ccdc4c.jpgMijn boek is al wel overal te reserveren, maar op 3 november heb ik mijn boekpresentatie en dan is het 'voor het echie' bloedje spannend vind ik het, kan ik je vertellen. 

In de zomer van 2016 ben ik aan mijn boek begonnen en we zijn nu twee jaar verder. Tussen het schrijven door had ik vele twijfels. Zal ik wel of zal ik niet. Het is natuurlijk ook wel een heftig stukje verleden van mezelf, waar ik over schrijf en ik ben er dan ook bepaald niet trots op. Toch zette ik steeds weer door en door. Dan zat ik 's nacht weer rechtop in bed, met klotsende oksels en al te bedenken of ik dit allemaal wel de wereld in wilde gooien. Weer ging ik door! Het moest er gewoon uit en ik wil iedereen laten inzien hoe of je te gemakkelijk aan andere kant van de maatschappij kan belanden. 
Tijdens het schrijfproces heb ik een blog bijgehouden, alleen zijn die niet meer zo relevant om hier te plaatsen geloof ik. En nú? Nu heb ik mijn boek in handen en maakte afgelopen woensdag een jubbeldansje door de kamer en dronken champagne om het te vieren. 
Bij uitgeverij Palmslag heb ik nog een vlogje gemaakt. Deze kun je hier vinden.
(de mooiste tot nu toe)

Alle begin is moeilijk ;) 
Verder vlog ik wel vaker en wil dat ook blijven doen, dus laat ik hier mijn YouTube-kanaal achter.
Mijn promotiefilmpje van het boek laat ik zien, zodra mijn webshop bereikbaar is! 
Mijn website is er al wel. 
Je kunt mij ook volgen op Facebook.

Zie ik je daar?

Blije groetjes,
Engelina Fenn

Lees verder op mijn site

Reacties op: Eindelijk is het zo ver!

Gesponsorde boeken