Eindelijk uit

Goede avond allemaal,
Vandaag 14-01-2019 heb ik weer een lekker leesdagje gehad. Heb een boek uitgelezen en ben eindelijk weer eens in ED (e-reader) gaan lezen (dat arme ding had weer eens aandacht nodig.) Zoals ik gisteren had beloofd, heb ik de recensie van het boek Caraval van Stephanie Garber op m'n pagina gezet. Heb nog steeds geen idee wat het volgende boek gaat worden voor mijn reading challenge. Moet eventjes kijken naar de categorieen en naar de boeken/e-books die ik heb.

De boeken van 14-01-2019:
(Verder gegaan) 35 blz gelezen uit het boek De uittocht der muzikanten van Per Olov Enquist  (uitgelezen.)
(Begonnen) 100 blz gelezen uit het e-book The assassin's blade van Sarah J. Maas.

Ik ben zo blij dat ik eindelijk het boek De uittocht der muzikanten uit heb. Op een gegeven moment sleurde ik me er doorheen om er maar vanaf te zijn. Ik kan je vertellen dat dit niet mijn favoriete boek van Per Olov Enquist is, maar het staat toch mooi tussen al zijn andere boeken die ik heb (haha, boekhoarder.) Ik ga er geen recensie van schrijven.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Eindelijk uit

Gesponsorde boeken