Blogpost: Sofie

Eindelijk weer lezen!

Gisteren was het einde van een halfjaar stress en onzekerheid. Het einde van een leerzaam hoofdstuk in mijn leven waarmee ik het, ondanks de twee woorden die ik zojuist noemde, enorm naar mijn zin heb gehad. Ja, er was stress, ik was oververmoeid en mijn begeleider vrat mijn zelfvertrouwen nog net niet op, maar dat is voorbij en ik krijg weer energie. 

Energie om me bezig te houden met iets anders dan mijn fulltime stage, om tijd vrij te maken voor mijn eigen teksten zonder overprikkeld te zijn van het werk dat ik moest doen. Energie om te doen wat niet moet, maar wat mag en wat ik oprecht leuk vind. Begrijp me niet verkeerd; mijn stage was hartstikke tof en ik had het absoluut niet willen missen, maar ik heb er de laatste maanden meer tijd in gestoken dan ik eigenlijk had.

Ik kan nu weer opladen en heb weer een lesrooster, ik ga komende week weer naar school. Daar heb ik in mijn hele leven nog nooit zoveel zin in gehad, maar waar ik op dit moment nog meer zin in heb, is lezen. Daar heb ik nu eindelijk weer de tijd, energie en focus voor. The Wicked King van Holly Black is echt een geweldig boek, waar ik nu des te meer van kan genieten. Daarnaast kan ik weer rustig nadenken over mijn blog, Bookstagram, website en recensies. Hoewel... eerst ga ik even van dit geweldig weekend genieten, maar binnenkort ga ik mijn website updaten en aanpassen aan wat ik nu doe. Als het zover is zal ik een linkje delen, maar voorlopig is het nog even under construction ;). Wat ik echter wel kan delen is mijn geweldige CR; geniet van Holly Black!

Reacties op: Eindelijk weer lezen!

The Wicked King - Holly Black Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken