Pen Stewart Auteur

Blogpost: Pen Stewart

Elfia Arcen, en lezing in de bibliotheek van Melle ( België)

11-09-2015 door Pen Stewart 3 reacties
Op 19 en 20 september kunnen jullie mij vinden op Elfia in Arcen, op de stand van Uitgeverij Quasis. Ik breng "Nanokanaries en olifantenhersenen" mee, een grote dosis goed humeur, zin in lol en een gezellige babbel met jullie!

Op donderdag 1 oktober, om 20u geef ik in de Bibliotheek van de gemeente Melle (dat is in België, dicht bij Gent) een lezing over fantasy. Ik vertel er ook het een en ander over mezelf en mijn schrijven, ik beantwoord vragen, en je kunt er mijn boek ook kopen achteraf. Let wel op, inschrijven is noodzakelijk wegens beperkte plaatsen.
Adres van de bib: Kruisstraat 2A, 9090 Melle,  België.
Telefoonnummer voor reservatie: 09-210 07 80
of mail naar bibliotheek@Melle.be

Groetjes, en hopelijk tot op een van deze gelegenheden! Pen

Reacties op: Elfia Arcen, en lezing in de bibliotheek van Melle ( België)

Gesponsorde boeken