Blogpost: Evie

Engelse reading challenge van Evie

Ik ga dit jaar voor het eerst een echte reading challenge aan. 50 boeken wil ik zeker lezen, al weet ik nu al dat ik daar wel over zal gaan. Maar de enige manier om er over te gaan, is om mijn Engelse boeken ook te laten meetellen. Ik ben een fervente shopper bij Bookdepository en heb thuis al een mooi stapeltje te lezen titels liggen...En die horen er uiteraard ook bij! Hier ga ik proberen om het wat op te volgen. Jammer wel dat ik ze niet kan laten meetellen in de oorspronkelijke challenge...ik vind het namelijk erg leuk om dat balkje meer en meer naar rechts te zien gaan. We zijn dag 9 van 2016 en ik las reeds 6% van mijn challenge. En daar ben ik dan eigenlijk al wel trots op :-)

Reacties op: Engelse reading challenge van Evie

Gesponsorde boeken