Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Erik Le Romancier reviewt Owan Drake! Als dat maar goed gaat :)!

Dat is een verrassing! Een collega-schrijver (Owan Drake) vroeg of ik een verhaal van hem zou willen reviewen. Nou heb ik dat vroeger veel vaker gedaan, maar de laatste jaren schrijf ik eigenlijk geen reviews meer. De reden? Tijdnood. Toen ik een paar jaar terug besloot mijn schrijverschap serieuzer aan te pakken, moest ik opnieuw prioriteiten stellen en mijn beschikbare tijd opnieuw indelen. Ergo: recenseren viel eigenlijk min of meer van de kar. Maar...Owan Drake is één van die schrijvers voor wie ik graag een uitzondering maak om mijn reviewretraite te onderbreken. Ben wel heel benieuwd wat ik ga aantreffen. Hij heeft tenslotte een reputatie hoog te houden wanneer het aankomt op ehhhh wat steviger taalgebruik. Ik laat me gewoon verrassen en meeslepen door zijn verhaal. Uiteraard houd ik jullie op de hoogte, mijn lieve leeskeesjes. 

Reacties op: Erik Le Romancier reviewt Owan Drake! Als dat maar goed gaat :)!

Gesponsorde boeken