Blogpost: Bwareman

Even een dag niks

Vandaag heb ik even niks gedaan  Ben ook helemaal niet lekker dus weer een rustdag. Wel kwam de vrijwilligster die mij helpt met mijn financiën vandaag lsngs. Binnenkort geef ik een lezing bij een instantie waar zij ook vrijwilligster is. Ze vroeg of ik al iets gehoord had. Meestal als zij zoiets vraagt hoor ik snel van de betreffende persoon. Ook heb ik gisteren een gratis kappersbezoekje ontvangen  Iemand die mijn vader ook gekent heeft  Ik gisteren uren met deze man gechat op Facebook  Ik vind het heel bijzonder hoe mensen nu op mij reageren  Ik was bang met mijn boek heel veel mensen tegen mij te krijgen. Gelukkig is het tegendeel waar. Mensen blijken toch na te gaan denken over wat ik schrijf  Ik weet heus wel dat ik nu niet bepaald een slimme meid lijk als je mijn verhaal leest. Dat is nu ook de reden dat ik mijn boek heb uitgebracht  Ik ben echt niet de domste maar ik ben toch in de val van de crack cocaïne geval  Eenmaal in dat wereldje wordt het leven gewoon een hel. Ik ben er gelukkig uit gekomen maar vecht nog steeds tegen de verslaving. Mijn gevecht tegen de drugs zal doorgaan tot mijn dood. Wel is het nu wat makkelijker geworden maar ik blijf op mijn hoede. 
Ik schrijf tegenwoordig mijn blog via mijn eigen website  Ik heb nu toch al een redelijk aantal mensen die mij volgen  
Mijn leven is totaal veranderd door mijn boek  Ik voel dat ik steeds sterker word. Ik praat steeds makkelijker over alles wat mij is overkomen  Ik heb eindelijk vrede met mijn verleden gesloten. 
Mijn verleden heeft mij gebracht waar ik nu ben. Ik durf ook steeds meer te zeggen wat ik denk. 

Lees verder op mijn site

Reacties op: Even een dag niks

Gesponsorde boeken