Even een snelle blog

Goede avond allemaal,
Vandaag 27-03-2019 was het een normale dag en heb in deze blog niet echt iet te melden of te vertellen. Dus ik hou het lekker kort vandaag en meld wat en hoeveel ik heb gelezen. Hopelijk heb ik morgen meer om te vertellen (hoop hoop.)

Mijn Reading Challenge 2019:
Bezig met de categorie Mei: Lees een boek met een link met de actualiteit. Ben hiervoor bezig in het boek Vlucht en moet zeggen dat het boek niet echt mijn verwachtingen laat uitkomen. Het gaat totaal ergens anders over en iets van 100 blz zitten we in een auto te vluchten voor gestoorde mensen. Heb zeker dit boek morgen uit en de recensie is al in de maak.

(Verder gegaan) 120 blz gelezen uit het e-book Vlucht van Blake Crouch en ben daarmee nu op blz 190.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Even een snelle blog

Gesponsorde boeken