Liesbeth Jochemsen Auteur

Blogpost: Liesbeth Jochemsen

Even voorstellen: Jesse van Willigenburg

Op 25 januari lanceren tien auteurs tegelijkertijd hun boek. Dit doen ze op het schrijfevent BOEK10, georganiseerd door Godijn Publishing. Mijn fairytale fantasy Het goud van de Gelaarsde Kat is tijdens een eerder BOEK10-event gelanceerd. In deze serie blogs ontmoeten we (een aantal van) de nieuwe BOEK10-auteurs.71806880_404764553521308_1285840498921046016_n.png

Ik ben Jesse van Willigenburg. Fanatiek gamer vanaf jonge leeftijd en dat doe ik vandaag de dag nog steeds met veel plezier. In 2013 heb ik ervoor gekozen om van schrijven mijn beroep te maken en zo te roeien met de riemen die ik heb. Ik ben geboren met een lichte vorm van autisme (Asperger) en kan nu met trots mijn eerste echte boek aan de wereld tonen: Mianara, deel 1 – Verraad.
Geïnspireerd door de vele prachtige werelden die ik in games heb mogen bezoeken, en door mijn liefde voor geschiedenis, heb ik besloten om zelf een poging te wagen om een dergelijke wereld op te zetten. Een boek dat leest op dezelfde manier als de spellen die ik zo graag speel me plezier geven. Een sluipspel ontmoet een actiefilm, in boekvorm. Het laatste oordeel is aan de lezer.ubyogbq.pngIn een wereld waar magie sinds kort als wetenschap beschouwd wordt, en kristallen de brandstof vormen voor een industriële revolutie, leidt het jonge Mianara vossenmeisje Malika een relatief zorgeloos leven. Van de spanning tussen haar soort en de Anuki krijgt ze weinig mee.
Wanneer soldaten op een avond haar huis binnenvallen en haar familie meenemen, staat Malika's wereld op zijn kop. Ze komt in contact met het ondergrondse verzet en ontmoet daar Najeer, een jongen van haar leeftijd. Samen gaan ze op zoek naar antwoorden op de vragen die hen achtervolgen.
Mianara is een spannend fantasyverhaal over familie, vriendschap, ongelijkheid en verraad. Vindt Malika de antwoorden die ze zoekt?
Mianara deel 1- Verraad is vanaf 25 januari overal te koop.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Even voorstellen: Jesse van Willigenburg

Verraad - Jesse van Willigenburg Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners