Blogpost: juutjex

fangirl diary: fangirl moments

heey!

 Iedere fangirl/boy begrijpt mij wel. Dat moment dat je een mooie 'fandom reference' maakt, maar niemand deze begrijpt. Of juist dat moment dat iemand anders het (on)gemerkt doet. Maar het leuks zijn naturlijk de momenten dat jij samen met een andere fangirl elkaars 'references' begrijpt en erop reageert. Simpelweg, fangirlmoments! Dit zijn mijn favoriete fangirlmoments!

5. Ik was laatst thuis toen ineens de lamp uitviel, ik helemaal panisch of course. Toen mijn broertje rustig naar een andere lamp liep en zei 'light can be found even in the darkest of times if just one remembers to turn on the light' en daarna de lamp aandeed! 

4. Laatst had ik ren training, toen iemand langs de kant riep 'ren alsof je leven ervanaf hangt'. Waarop ik zachtjes reageerde 'en dat doet het ook'. Toen iemand weer op mij reageerde door te zeggen 'nobody ever survived a night in the maze'. Omggg! 

3. Iemand vroeg mij wat mijn lievelingskleur was. Het eerste wat in mij op kwam was 'oranje, niet zomaar oranje, maar oranje als in de zonsondergang'. Gelukkig kon ik me nog inhouden, aangezien de persoon die het me vroeg geen fangirl was, en kon ik nog optijd zeggen 'bordeaurood'.

2. Een goede vriendin van mij en ik zijn allebei supernatural verslaafd. Laatst fietsten we samen naar school toen ik haar perongeluk afsneed waardoor ze door een plas water reed. Ze riep 'bitch' naar me, bijna automatisch reageerde ik 'jerk'. We keken elkaar aan en moesten kei hard lachen. Vanaf dat moment hebben we een nieuwe bijnaam voor elkaar :')

1. Laatst zat ik in de klas, ik weet al niet meer welke les, toen ik perongeluk het 'hunger game-mockingjay' deuntje begon te fluiten. Je kent het wel, het melodietje dat katniss en rue fluiten in het eerste deel om te kijken of alles goed gaat met de andere. Als reactie hierop begonnen verschillende mensen uit de klas het melodietje te herhalen. Precies zoals de spotgaaien in de boeken/film doen! 

Dit waren mijn favoriete fangirlmoments, maar ik heb er naturlijk nog veel meer meegemaakt. Reageer jou favoriete fangirlmoment in de reacties!

See you!

Xxx

p.s. vergeet niet mijn instagram fanaccount te volgen, #these_things_i_just_love , thanks!

Reacties op: fangirl diary: fangirl moments

Gesponsorde boeken