LindaElstrodt Auteur

Blogpost: LindaElstrodt

Fonkelnieuwe (schrijvers)plannen voor 2020

37160a44d5fb4851c99c467578673675.jpg


Een fonkelend nieuw jaar. Tijd om mijn doelen richting te geven.

* Dit jaar wil ik mijn tweede boek uitbrengen. Een historische roman over een onmogelijke liefde tegen de achtergrond van de Jordaan tijdens de jaren 30 tot 50. Het grootste gedeelte research heb ik nu gedaan, maar ik vind het enorm spannend om de eerste woorden op te schrijven.

* Daarnaast wil ik heel graag de verkoop van mijn autobiografische romandebuut Schaduwkracht een duwtje geven. Ik wil een e-versie hiervan uitbrengen en hopelijk ook een engelse vertaling. Een zelf ingesproken audioversie staat ook nog op mijn wensenlijst.

* De afgelopen jaren heb ik te weinig boeken gelezen. Vroeger was ik een enorm leesmeisje, maar de laatste jaren stond ik het mezelf niet toe om hier tijd voor vrij te maken. Om beter te leren schrijven, is het goed om meer te lezen. Ik begin het jaar met Schilderslief. Daarna ligt 't Hooge nest te trappelen om gelezen te worden. Alle tips voor historische romans die zich afspelen in Amsterdam of tijdens de Tweede Wereldoorlog zijn meer dan welkom!  
Lees verder op mijn site

Reacties op: Fonkelnieuwe (schrijvers)plannen voor 2020

Schaduwkracht - Linda Elstrodt Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken