Marloes Auteur

Blogpost: Marloes

Free to fall, rillingen!

Wat een weekendje vakantie allemaal wel niet kan doen! Boeken lezen en lekker wandelen, heerlijk! Vanavond startte ik in Free to fall van Lauren Miller. Een YA-boek dat dit jaar uitgekomen is. Een verhaal over een app die het leven van iemand bepaalt.

Vol goede moed begon ik aan het boek en al snel liepen de rillingen over mijn rug! Het verhaal gaat over Roxy, een meisje van een jaar of zestien. Ze heeft een vriend, Beck. Al in het begin van het boek maak je kennis met de wereld waarin zij leeft: techniek staat centraal. Haar wereld lijkt verdacht veel op onze wereld, alleen dan een paar jaar verder. En daar ligt het probleem! De dingen die haar gebeuren.... Die dingen moeten wij toch niet krijgen?

Roxy heeft een app "Lux" die antwoord geeft op al haar vragen, maar haar ook op andere momenten voorziet van advies. Zo vertelt hij haar dat ze op een bepaalde plek niet moet zijn, omdat het niet veilig is. Willen we dit wel? Miller zorgt met dit onderwerp voor rillingen bij mij. Ze schrijft dan wel een boek over iets wat er nu nog niet helemaal is, maar hoe lang duurt het voor we dit wel hebben...? 

Ik ben nog niet zo heel ver in het boek, maar het verhaal trekt me nu al! Ik word echt meegezogen in de belevenissen van Roxy. Ik kan haar niet zo goed begrijpen, maar misschien komt dat nog. Haar leven kan toch niet goed blijven gaan op deze manier? Ben benieuwd!

Reacties op: Free to fall, rillingen!

Gesponsorde boeken