Ninja Paap-Luijten Auteur

Blogpost: Ninja Paap-Luijten

Freubelen met boeken en een leesfragment!

Oeh, freubelen. Ik hou ervan. Of ik nu kleur in een kleurboek, of met pen zit te schrijven aan een verhaal of een quote maak, ik vind het altijd érg leuk om te doen. Zo maakte ik enkele dagen geleden onderstaande collage - gewoon, omdat het kan :D 

Freubel jij weleens? En wat maak je dan? 

En óók omdat het kan: je vindt hieronder als minibonus ook een klein leesfragment van Marrah! Heb jij 'm al gelezen? Je kunt 'm gratis downloaden via Kobo (voor meer info kijk je het beste op mijn website). 

cec630fad13636e9c2064e7a9e634f93.jpg


109ebb0c68fcaed4e147e05f82cbaf93.jpgLees verder op mijn site

Reacties op: Freubelen met boeken en een leesfragment!

Marrah - Ninja Paap-Luijten Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken