Miriam Dubbeldam-Druijff Auteur

Blogpost: Miriam Dubbeldam-Druijff

Gaat het niet zoals het moet dan moet het maar zoals het gaat

Wat doe je als je beneden zit en je door rolstoel gebruik afhankelijk bent van de lift die kapot is, niet naar huis kan? Je hebt dan twee keuzes; Je baalt en gaat mopperen of je maakt er het beste van met de medemensen die in hetzelfde schuitje zitten. Als het zin heeft en de situatie zou veranderen zou ik misschien wel het eerste doen maar dat geeft me alleen maar stress. Ik heb mijn energie wel ergens anders voor nodig dan me druk te maken over dingen die ik niet kan veranderen.

Positief ingesteld besluit ik om dan gewoon maar straks wat langer te blijven liggen.

Reacties op: Gaat het niet zoals het moet dan moet het maar zoals het gaat

Gesponsorde boeken