Liesbeth Jochemsen Auteur

Blogpost: Liesbeth Jochemsen

Gekocht op Elfia (deel 2)

In september streek het koninkrijk Elfia voor twee dagen neer in de kasteeltuinen van Arcen. Eén van die dagen was ik er ook bij. Daarover lees je meer in dit bericht.
Naast boeken verkopen, heb ik zelf ook een paar dingen gekocht. Om te beginnen een portie patat, die erg prijzig en erg lekker was. Omdat dat verder niet interessant is, ga ik het in dit drieluik hebben over de andere dingen die ik gekocht heb.

Aflevering 2: een bakje.
Tja, hoe moet ik dit noemen? Een bakje is het niet echt, maar voor een bak is het weer te klein. Enfin, laten we het maar de Draak noemen, dat is het tenslotte ook een beetje. Tot mijn schaamte ben ik vergeten bij wie ik de Draak gekocht heb. Ik weet alleen nog dat het de kraam naast die van Godijn Publishing was. Ze hadden daar allemaal hele gave hebbedingetjes die je niet nodig hebt, maar bij het zien ervan toch moet hebben. Natuurlijk kon ik het niet laten om daar (en ook bij vele andere kramen) uitgebreid rond te snuffelen. De meeste items zijn in de categorie “wat moet je ermee”, maar voor de Draak had ik direct een bestemming. Dat zou een geweldig pennenbakje worden! En nee, die had ik nog niet.
Waar bewaar jij je pennen en potloden?

3865c36cce4e2e8ec73abc0cfff86523.jpg7dfe15a087d411bd5877bf400e89c183.jpg


Lees verder op mijn site

Reacties op: Gekocht op Elfia (deel 2)

Gesponsorde boeken