Blogpost: Liefde voor lezen

Gelezen in september

September was geen leesmaand voor mij. School is weer begonnen en daarmee ook mijn stage. Ik loop stage op een instelling voor kinderen met een psychische stoornis. Erg intressant, maar ook erg intensief. Het lezen schoot er dus een beetje bij in, jammer vind ik want met dit strom- en regenachtige weer is niks beters dan met een boek op de bank kruipen! 


637def21d160d3e1f18a8888fb277ca1.jpgJoel Dicker - De waarheid over de zaak Harry Quebert 
De schrijver Marcus Goldman lijdt aan een writersblock. Langzaam raakt Marcus in paniek want de deadline van zijn nieuwe boek komt steeds dichterbij. Marcus besluit hulp in de schakelen van zijn mentor en goede vriend Harry Quebert. Dan wordt het lichaam van Nola Kellergan gevonden in de tuin van Harry. Nola is dertig jaar eerde vermist geraakt en nooit meer gevonden. Bij zich draagt Nola het manuscript van Harry's boek. Harry wordt gelijk aangewezen als de dader. Marcus geloofd in de onschuld van Harry en besluit uit te zoeken wat er dertig jaar eerder is gebeurd. 

Ik heb dit boek al een keer eerder gelezen en was er toen erg enthousiast over. Een tijd terug kwam ik het boek weer tegen in de kringloopwinkel en besloot ik het nog een keer te lezen. Het boek beviel mij net zo goed als de eerste keer. Het is spannend en niets is wat het lijkt. Zelfs als je denkt dat de zaak opgelost is, krijgt het nog een staartje. Het boek vervalt van plottwist in plottwist waardoor ik maar bleef lezen, zelfs nu bij de tweede keer.

Reacties op: Gelezen in september

Gesponsorde boeken