Liesbeth Jochemsen Auteur

Blogpost: Liesbeth Jochemsen

Gelukkig nieuw (lees) jaar!

Vanaf deze plek wil ik je een heel gelukkig nieuw (lees) jaar wensen, met veel gezondheid, liefde, samenzijn met wie je lief is en natuurlijk veel boeken.
Een nieuw jaar is als een nieuw boek dat voor je ligt. Bij beide weet je hoe lang het gaat duren, namelijk 365 dagen of een x aantal bladzijden. Je bent nieuwsgierig naar wat het nieuwe jaar brengt, kijkt misschien uit naar een gebeurtenis. Op basis van de achterflaptekst, de cover en/of reviews kun je ook nieuwsgierig zijn naar een boek. Hoe zal het aflopen? Zal het lukken om…?
Zelf ben ik benieuwd of prinses Faeline van Romangeen het geluk zal hervinden. Ergens dit jaar weet ik het antwoord, want op 7 juli verschijnt de fairytale fantasy mozaïekroman Mozaïek van Geluk.
Voor sommigen begint het nieuwe jaar niet op 1 januari, maar op een belangrijk punt in hun leven. Voor prinses Dorarosa van Geografie was dat toen ze na honderd jaar slapen werd wakker gekust en ontdekte dat ze niet meer kon zijn wie ze was. Je leest haar verhaal in De verdwenen prinses van Geografie. Ook in het los te lezen vervolg, Het goud van de Gelaarsde Kat, speelt ze een rol.
Wil je meer suggesties voor leuke boeken en verhalen? Kijk dan eens op mijn website bij Publicaties.

Lees verder op mijn site

Reacties op: Gelukkig nieuw (lees) jaar!

De verdwenen prinses van Geografie - Liesbeth Jochemsen Jouw boekenplank Jouw waardering
Jouw recensie   Schrijf een recensie
? Onze partners
Gesponsorde boeken