Erik Le Romancier Auteur

Blogpost: Erik Le Romancier

Gezocht: leden voor mijn befaamde proefleesgroep!

In een eerdere post heb ik jullie beloofd dat ik de tweede en laatste herschrijfsessie van mijn aanstaande fantasyroman zal afronden in mei 2019. Nou begrijp ik het ongeduld van sommige fans heel goed en vrees niet, ik houd me echt aan mijn woord, maar geef me een klein beetje ruimte. Mei is tenslotte nog niet voorbij. En dat komt goed uit, want ik zoek nog een paar mensen die willen deelnemen aan mijn proefleesgroep. 

Dus houd je van fantasy, heb je verstand van taal en gevoel voor stijl, en heb je binnenkort tijd om het concept van mijn komende boek te lezen en van commentaar te voorzien? Meld je dan aan voor mijn proefleesgroep, via erikleromancier@gmail.com, of als reply op deze post. Wees er snel bij (want vol = vol) en misschien lees jij mijn verhaal dan wel als één van de eersten. Als absolute kers op de taart, mag je ook nog eens meebeslissen over de titel van mijn boek.

Reacties op: Gezocht: leden voor mijn befaamde proefleesgroep!

Gesponsorde boeken