Oli Veyn Auteur

Blogpost: Oli Veyn

Goede vakantievoornemens

Vakantie. Heerlijk. Eindelijk. Niets moet. Alleen maar genieten.
Tientallen plannen gemaakt en uitgesteld om te doen tijdens de vakantie.
Een belangrijke; schrijven!
Ik wil aan drie schrijfwedstrijden meedoen, waaronder een wedstrijd waarvoor een volledig manuscript moet worden opgestuurd. Dat wordt pennen dus.
Voor een andere schrijfwedstrijd is het begin gemaakt maar weet ik totaal niet hoe het verhaal moet eindigen. En met nog maar een paar weken te gaan wordt het wel erg krap. Hopelijk hebben mijn proeflezers al vakantie gehad of gaan ze pas in september anders ben ik genoodzaakt mijn verhaal zonder terugkoppeling in te sturen, niet de kwaliteit die ik ambieer.
En hoe zit het dan met die stapel boeken die al groeiende het afgelopen jaar rustig lag te wachten tot ik eindelijk de tijd vond om ze te lezen en zoals je zelf al kunt invullen ik gepland heb ... in mijn vakantie!
Dus hier zit ik dan, in mijn vouwstoeltje op het strand onder mijn jaren 70 bloemetjesparasol met mijn laptop op mijn blote bovenbenen en twee boeken in mijn Ibiza strandtas. Ik staar over de zee terwijl de meeuwen mij lijken toe te krijsen om eindelijk eens actie te ondernemen.  En ik kijk. Ik kijk naar de mensen, naar het zand dat over mijn tenen glijdt als ik ze beweeg, naar de zon die schittert op het water en naar de boten die voorbij glijden langs de horizon. Ik hoor gelach, het ruisen van de golven en voel de zomerbries met mijn zilte haren spelen. En alle stress, alle plannen, alle goede voornemens voor mijn vakantie verdwijnen zoals de golven ruisend op het strand uiteen vloeien.
Ik heb vakantie. Heerlijk. Eindelijk. Niets moet. Alleen maar genieten.

Reacties op: Goede vakantievoornemens

Gesponsorde boeken