Blogpost: Sanne Nijsen

Goodreads challenge 2016 + terugblik 2015

Goodreads challenge 2016 + terugblik 2015

Ten eerste natuurlijk, gelukkig nieuwjaar!

Nu dat gezegd is, kan ik verder met waar het blogbericht van vandaag over gaat, namelijk over hoeveel boeken ik wil gaan lezen in 2016 en of ik er nog een challenge aan verbind. En natuurlijk een terugblik op 2015 Terugblik 2015.

Dit jaar heb ik mijn reading goal gezet op 80 boeken. Ik was begin dit jaar nog niet zo die-hard met lezen. Ik las natuurlijk wel, maar was er verder niet erg mee bezig (denk aan facebook-groepen, goodreads ect.).Ongeveer eind mei wilde ik er toch meer mee gaan doen. Ik ben lid geworden van een aantal facebook groepen, en ben begonnen met mijn eigen website! Ik ben begonnen met weebly. WordPress lukte niet echt toen der tijd en weebly is zo ontzettend simpel! Na een tijdje heb ik toch geprobeerd verder te gaan met wordpress. Dit lukte toen en vanaf dat moment is mijn website ontzettend gegroeid! Ik wil al mijn lezers hier voor bedanken, ik ben er zo ontzettend trots op. Ook ben ik op een perslijst gezet door uitgeverij Clavis en heb ik mijn allereerste recensieboek ontvangen. Voor mij was dit dus een super jaar, ik ben er zelf ook ontzettend trots op en ik hoop natuurlijk dat 2016 een evengoed jaar zal worden.
Dit was trouwens mijn Goodreads leesjaar :)

Goodreads challenge 2016
Mijn reading challenge voor 2016 heb ik gezet op 90 boeken. Dit lijkt mij een leuke uitdaging. Ik heb er nu ook echt een jaar voor, en ik ben dol op lezen. Of ik het zal halen of niet.Ik weet echter niet of ik er een challenge aan vast bindt. Ik lees namelijk voor mijn plezier, natuurlijk kan je er ook een uitdaging van maken, echter ben ik daar niet zo’n fan van. Ik lees wel de challenges, en sommige zijn ook daadwerkelijk leuk. Ik zou bijvoorbeeld best wel een boek willen lezen uit een genre wat ik niet vaak lees, voor mij zijn dat dus romans.Dat soort challenges vind ik wel leuk, want het moet ook leuk blijven. Maar soms zitten er echt challenges tussen die me niks lijken en ik weet van mijzelf dat ik dan niet vaak het boek zal uitlezen.Dus ik ga gewoon lekker voor mijn plezier lezen! Hoeveel boeken hebben jullie afgelopen jaar gelezen en hoeveel boeken willen jullie dit jaar gaan lezen?

Lees verder op mijn site

Reacties op: Goodreads challenge 2016 + terugblik 2015

Gesponsorde boeken