Meer dan 5,3 miljoen beoordelingen en recensies Organiseer de boeken die je wilt lezen of gelezen hebt Het laatste boekennieuws Word gratis lid
×

Goodybags

Goede avond allemaal,
Vandaag 11-05-2019 was het een zonnige zaterdag. Ben thuis gebleven en heb op de hond gepast, terwijl mijn ouders dingetjes moesten regelen voor een driedaagse vergadering voor m'n vaders werk. Daarvoor kreeg ik vandaag de taak om goodybags voor zijn collega's te maken. Heb ook nog even m'n Moederdagcadeautje ingepakt en een kaart geschreven met mijn dankbetuig. Voor de rest niet veel gedaan, lekker m'n eigen ding gedaan en gelezen.

De privéboeken van 11-05-2019:
(Verder gegaan) 30 blz gelezen uit het boek Een ander leven van Per Olov Enquist en ben daarmee nu op blz 350.
(Begonnen) 50 blz gelezen uit het boek De zondares van Tess Gerritsen.

Mijn Reading Challenge 2019:
Kan de categorie XXL challenge: Lees een boek met een gele cover of met ’’geel’’ in de titel afvinken. Van het boek Incendio heb ik een recensie geschreven en die kan je vinden op de site. De volgende categorie is XXL challenge: Lees een boek met een groene cover of met ’’groen’’ in de titel. Heb hiervoor het boek Het raadsel van de Regenboog van Jacques Vriens gekozen. Het boek mag dan wel niet helemaal groen zijn, maar je ziet een hoop groene dingen op de kaft.

(Verder gegaan) 35 blz gelezen uit het boek Incendio van Tess Gerritsen (uitgelezen.)
(Begonnen) 40 blz gelezen uit het boek Het raadsel van de Regenboog van Jacques Vriens.

Fijne avond allemaal,

Cheen

Reacties op: Goodybags