Blogpost: Kayleigh Eppenga

De 6 grootste bookhangovers

Ken je dat gevoel? Dat gevoel wat je hebt nadat je een boek uit hebt en vervolgens een half uur stil op bed ligt om bij te komen? Nou, ik in iedergeval wel.. Voor dit blog heb ik een top 6(omdat 5 zo standaard is) gemaakt van de boeken waar ik de grootste bookhangovers aan over heb gehouden. 

6. De prinses- door Kiera Cass

Ookal is dit niet mijn favoriete boek van de serie, dat is natuurlijk De selectie, heeft het boek me toch geraakt. Het is (tot nu toe) het laatste deel van de serie en ja, als dit een van je favoriete series is doet dat best pijn.. Ook is het einde heel verassend en schrik je daar toch een beetje van (geen zorgen, ik ga niet spoileren).  
5. Spotgaai- door Suzanne Collins 
Natuurlijk staat deze ook in mijn lijstje! Ik denk dat vrijwel iedereen die het boek gelezen heeft (of de film gezien) het wel met me eens is dat het laatste deel van de hongerspelen triologie in dit lijstje thuis hoort. Ik heb de hele serie denk ik wel 3 keer gelezen en toch hou ik er elke keer weer een bookhangover aan over. 

4. Waar het licht is- door Jennifer Niven 
Niet alleen omdat het einde onverwacht is, maar ook omdat Finch manier van denken en dingen aanpakken je aan het denken zet. Ookal gaat het boek over twee tieners die elkaar ontmoeten terwijl ze er allebei een eind aan willen maken, is het toch een heel luchtig en spontaan boek 

3. Stad van hemelse vlammen- door Cassandra Clare 
Het laatste boek in de kronieken van de onderwereld aka the mortal instruments serie. Ik kan maar 1 ding over dit boek zeggen, in een woord ge-wel-dig! Ik heb huilend in de auto gezeten toen ik dit boek uit had, niet omdat het zo'n zielig einde is, maar gewoon omdat het na 6 boeken tot je doordringt dat het nu toch echt afgelopen is. gelukkig kan ik altijd nog beginnen aan the internal devices!

2. Samensmelting- Veronica Roth 
Moet ik hier nog heel veel over zeggen..? Waarom moest je ons dit aan doen Veronica :'( 

1. De weeffout in onze sterren- John Green 
Oh my goshh, ik heb geloof ik wel 3 boxen zakdoekjes nodig gehad om het tot de laatste bladzijde vol te houden.. Een boek dat over twee tieners met kanker gaat, maar toch heel erg luchtig en grappig is. Het is zo mooi dat twee mensen die zo ziek zijn toch zo gelukkig kunnen worden, dat je je toch wel even heel erg ondankbaar voelt.  Dit boek heeft me laten lachen, huilen en over mijn eigen leven na laten denken, daarom staat deze bij mij op de nummer 1 van grootste bookhangovers. 

Ik heb nog lang niet alle boeken gelezen in dit rijtje thuis horen, dus als je nog een boek weet waarvan je denkt dat die er goed bij past zet je het maar even in de reacties ;) 

Lees verder op mijn site

Reacties op: De 6 grootste bookhangovers

Gesponsorde boeken